MERIAHNYA SYAWAL KALI NI… MESTI ADA CANTUM !

Yes betul.. Mesti ada Cantum kalau nak meriah Syawal ini. Selalu kalau Syawal kita akan beli baju baru, langsir baru. Tapi cukup ke? Jom bagi lagi meriah dan cantik Syawal ni dengan Promosi Cantum bersama 2 produk baru khas untuk raya tahun ini!

Placemat

Takkan la raya nanti nak menjamu tetamu dengan pinggan sahaja? Cuba selit di bawah pinggan menggunakan Placemat Cantum. Mesti ramai yang tanya “Beli di mana ye?” Harga? Jangan risau, sempena raya ni Cantum bagi harga SUPER SPECIAL!

*Setiap pembelian 4 ke atas akan dapat 1 Placemat PERCUMA*

Coaster

Kalau pinggan ada placemat, cawan kena la ada coaster. Ye lah, takkan orang datang raya kita jamu makan sahaja, tapi minuman tak jamu. Bak kata orang dua benda ni “bagai isi dengan kuku” dua-dua kena ada.. Jadi tunggu apa lagi? Grab cepat Coaster Cantum sebelum habis !

*Setiap pembelian 4 ke atas akan dapat 1 Coaster PERCUMA*

Kalau nak beli placemat dan coaster ada special price tak?

Mesti lah ada! Bagi setiap pembelian set, kami akan gabungkan 4 placemat dan 4 coaster di dalam satu pembelian. Harga yang kami tawarkan bermula dari RM 125.00.

Apa yang Mereka Kata ?

“Memang cantik design-design dari cantum ni , kalau orang datang rumah pun mesti akan tanya saya beli kat mana”
AIN,
“Orang ingat harga produk cantum ni mahal sebab kualiti dia nice, tapi sebenarnya harga budget je”
SHIMA,
“ Beautiful craft, What I love about cantum products is their quality.. And the best part is  we can custom ourselves “
NITA,

So.. Taknak Ke Raya ni jadi lagi Meriah ?

Tetamu datang terus tanya kita “Eh cantiknya lapik pinggan. Beli di mana?“
Bukan setakat itu sahaja, bagi setiap pembelian atas RM40. Anda akan mendapat SATU COASTER PERCUMA khas terukir nama anda di permukaan coaster!

Days
Hours
Mins
Sec

Terhad Dari Cantum

Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan promosi terhad dari kami. Meriahkan suasana Syawal anda dengan pelbagai reka bentuk ukiran buat hidangan anda dari Cantum.